Information om väskförbud vid matcher

Information om väskförbud vid matcher

Polismyndigheten har beslutat att införa ett förbud av väskor vid större evenemang. Med start ikväll kommer förbudet att gälla vid Djurgårdens samtliga hemmamatcher.

Med anledning av den förhöjda terrorhotsnivån har Polismyndigheten tagit beslut om ett väskförbud vid större evenemang i Sverige. Vid kvällens HockeyAllsvenska match mot Tingsryd hemma på Hovet appliceras förbudet på Djurgårdens evenemang och kommer att gälla framöver.


Hovet kommer inte att erbjuda någon effektförvaring och det finns därför ingen möjlighet att förvara väska under matchen. Vänligen respektera detta och lämna väskan hemma. 

Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska. Läs mer på Polismyndighetens hemsida.



    • Related Articles

    • Information om kommande biljettsläpp

      Här följer information om kommande biljettsläpp. Vänligen notera att samtliga datum är preliminära och kan komma att ändras med kort varsel, så håll dig uppdaterad i våra kanaler. DIF - Brynäs 13/12 & DIF - SSK 29/12 Onsdag 15/11 kl.14:00. ...
    • Förlänga, kontrollera & uppdatera medlemskap

      Du kan förlänga ditt medlemskap här: https://medlem.difhockey.se/betala Du kan skapa ett konto för att se detaljer om ditt medlemskap och uppdatera dina kontaktuppgifter här: https://difhockey.minasidor.club/